Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Számláló

mod_vvisit_counterMa15
mod_vvisit_counterTegnap20
mod_vvisit_counterA héten103
mod_vvisit_counterA hónapban362
mod_vvisit_counterÖssesen92181

Szavazások

Milyen borokat kedvel?
 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Bormanufaktúra PDF Nyomtatás E-mail


Az 1938 óta működő pincészetünk kizárólag saját termesztésű  szőlőt dolgoz fel, valljuk, hogy jó bort csak megfelelő minőségű, ellenőrzött, szakszerűen gondozott szőlőből lehet készíteni.

A szüret előtt mindig gondos sav- ill. cukoranalízist végzünk és ez alapján állapítjuk meg az ideális betakarítás időpontját.

A szőlőfeldolgozás és a borkészítés technológiájában a két kézzel végzett munka szerepe a domináns.

Tradícionális feldolgozás - fa préssel történő préselés - útján, kis tételeket készítünk, az elkészült borokat fa hordókban tároljuk, érleljük.

Egyedi ízvilágra való törekvésünk munkaszeretettel, szenvedéllyel és rugalmassággal párosul.